Van droom tot tuin

Van droom tot tuin

 “De tuin, dáár zou ik nu eens graag een verassend ontwerp voor willen. Samen met een deskundig specialist bekijken wat de mogelijkheden zijn en waar mijn wensen volledig in naar voren komen. Waarin mijn persoonlijkheid en smaak terug komen.”

Is dit ook uw situatie? Dan kunnen wij u helpen. Ons bedrijf is in staat om een grote diversiteit aan sfeervolle type tuinen te ontwerpen. Heeft u voorkeur voor een landelijke of Japanse stijl? Of juist modern? Maakt een veranda of een overdekt tuinverblijf uw totaalplaatje compleet? Of bent u op zoek naar de aankleding van uw bedrijfstuin die past bij de identiteit van uw organisatie? Door onze deskundigheid en kleinschaligheid kunnen wij hét maatwerk leveren wat aansluit op uw wensen. De mogelijkheden zijn voor iedere tuin, budget en wensen oneindig.

Wij hechten veel waarde aan uw wensen en komen daarom graag bij u langs voor een gesprek bij u thuis of bedrijf en in uw tuin. Wij zijn van mening dat een tuin steeds moet blijven boeien, niet alleen gedurende de vier seizoenen, maar ook nog na vijf jaar. Rust, eenheid en een evenwichtige ruimteverdeling zijn de kwaliteiten die een tuinontwerp net dat beetje extra geven.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Kijk ook eens bij onze gerealiseerde projecten voor de unieke beleving.

Tuinkeur
  • Vakbekwaamheid
  • Professionaliteit
  • Service
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit