Cashback actie Tuinkeur

Cashback actie Tuinkeur

van Dijk Buiteninrichting heeft voor jou de beste deal!

Met van Dijk Buiteninrichting kies je al voor een hovenier met zekerheid. Ons bedrijf biedt namelijk professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Als blijk van waardering voor jouw keuze voor van Dijk Buiteninrichting doet TuinKeur hier nog een schepje bovenop. Dit jaar maak je namelijk kans op cashback van de factuur van ons bedrijf. Elke maand zijn er drie gelukkige winnaars die tot € 1.000 retour krijgen op hun factuur. Pinklaar gestort op de bankrekening!

Genieten van de tuin
Een hovenier is als professional een goede ondersteuning voor uw tuingenot. Maar een hovenier kiezen is moeilijk! Helemaal gezien het grote aanbod aan hoveniers in Nederland. De verschillende, soms onduidelijke of onvolledige offertes, maken het er niet makkelijker op. TuinKeur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. TuinKeur vindt het belangrijk dat consumenten genieten van hun tuin. Daarom is er in het grote aanbod van hoveniers al een selectie voor u gemaakt. Met een TuinKeur-hovenier bent u verzekerd van een goede keuze.

Zekerheden én cashback
Bij de keuze voor een hovenier heeft u behoefte aan duidelijkheid. Dat is precies wat u van een TuinKeur-hovenier mag verwachten. Een heldere offerte, duidelijke afspraken en dit jaar ook nog eens kans op € 1.000 cashback.

Vul een recensie in en doe mee!
Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar HovenierNederland en vul een recensie in voor ons bedrijf. Tijdens het invullen van de recensie heb je de mogelijkheid om aan te vinken dat je mee doet aan de actie. Dat is alles.

Meer informatie?
Voor meer informatie kijkt u op: www.tuinkeur.nl/acties